Bulters ICT

Altijd al een eigen website willen hebben?

Dat begrijpen we heel goed. Dat is gewoon leuk of zakelijk erg nuttig. Wij bieden uw domein-naam en webhosting aan tegen een lage prijs.


Door vanaf 1 juli 2016 samen te werken met JK Webdesign kunnen wij lage prijzen blijven hanteren en is de service groter geworden. U kunt voor uw vragen terecht bij info@jk.nl of even bellen met 072 5616039 of het noodnummer/WhatsApp 06 51275738 (24 uur per dag / 7 dagen per week).


Onze servers hebben een reputatie op het gebied van betrouwbaarheid (99,99%) en wij proberen uw mail altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt er dus van uitgaan dat, mocht u een vraag hebben, u altijd zo snel mogelijk een antwoord krijgt. Wij kunnen in ieder geval uw domeinnaamregistratie en webruimte regelen. Ook kunnen wij assisteren bij de opbouw van uw website.


Voor de registratie en webhosting hanteren wij een vast tarief. Voor websites en webwinkels moeten we eerst overleggen omdat uw verlangens nog ingevuld moeten worden. Kijk even bij Prijzen voor een overzicht van de registratieprijzen en hostingpakketten.

NIEUW

Prijswijzigingen.

Wij berekenen altijd de actuele prijzen op het moment van registratie of verlenging. U kunt dus twee verschillende prijzen voor het zelfde product op een rekening aantreffen. Dit komt door de dollarkoers.

Europese domein-naam extensies hebben minder last van deze veranderingen.